Motor theoriecursus en examen in één dag

Veel mensen zien nogal op tegen het theorie-examen. Dat is nergens voor nodig. Met de eendaagse spoedcursus motortheorie is het mogelijk om op dezelfde dag je theoriecursus én theorie-examen succesvol af te ronden. Hoe? Onze professionele en enthousiaste docenten leren jou op een unieke manier alle lesstof die jij nodig hebt tijdens het theorie-examen. Je leert strikvragen te herkennen en met handige ezelsbruggetjes leer je de stof beter te onthouden. Binnen no time heb jij alle kennis in huis om het theorie-examen vol zelfvertrouwen af te leggen.

Hoe ziet een cursusdag eruit?

Na je aanmelding ontvang je een bevestigingsmail met hierin de datum, locatie en tijd. Let op, je hebt op dezelfde dag van je theoriecursus ook je theorie-examen bij het CBR. Wees dus goed uitgerust en voorbereid. Je wordt rond 7:00 uur ‘s ochtends verwacht op de gekozen cursuslocatie. Na een korte introductie gaan wij meteen aan de slag! Binnen enkele uren bestuderen wij alle relevante motortheorie zodat jij later op de middag het examen gaat halen. In het CBR-examencentrum begeleiden wij jou tot aan het examenlokaal. Nu is het aan jou, ga jij het motortheorie-examen in één keer halen? Wij zijn ervan overtuigd!

Motor theoriecursus in 1 dag

Theorieles en CBR examen op dezelfde dag, dat kan bij motortheoriecursus.nl! 100% examengericht!

Inschrijven

Exclusief CBR-examen t.w.v. €41,-

Waarom motortheoriecursus.nl?

Het CBR motortheorie-examen

Het is van belang dat jij een geldig ID-bewijs meeneemt wanneer jij het theorie-examen bij het CBR gaat afleggen. Zonder geldige legitimatie mag je helaas niet deelnemen aan het examen, vergeet dit dus niet! Het motortheorie-examen bestaat in totaal uit 55 vragen. Hiervan moet je minimaal 44 goed beantwoorden om het examen te halen. Na het behalen van je motortheorie-examen is je certificaat 1,5 jaar geldig. Zorg dus dat je binnen die anderhalf jaar ook jouw praktijkexamen aflegt.

Aanmelden

Direct na jouw aanmelding gaan wij aan de slag. Je ontvangt van ons een bevestigingsmail met daarin de locatie, datum en tijd van de theoriecursus. Je hoeft dus zelf helemaal niets meer te doen! Wij reserveren jouw plekje bij het CBR theorie-examen.

Inschrijven

Veelgestelde vragen

Antwoorden op veelvoorkomende vragen over de theoriecursus.

Wij starten om 7:00 ’s ochtends met de cursus. Gedurende de cursus zijn er korte pauzes. Na de theoriecursus vetrekken we rond 12:30 naar het CBR om daar vervolgens het theorie-examen af te nemen. Dit duurt ongeveer 30 tot 45 minuten. Hierna ben je klaar!

Je ontvangt van ons een bevestigingsmail van je aanmelding. In deze e-mail staat een link naar de lesstof die wij tijdens de cursus gaan behandelen. Door de lesstof vooraf door te nemen ben je optimaal voorbereid op de theoriecursus en het examen!

Natuurlijk! De theoriecursus is voor iedereen goed te volgen, dyslexie, ADHD, leerproblemen of niet. Onze professionele docenten zijn hierop ingespeeld en bieden extra begeleiding waar nodig.

Je moet minimaal 16 jaar oud zijn op het moment dat je het motortheorie examen wil afleggen.

Wanneer jij het theorie-examen wil afleggen moet je in het bezit zijn van een geldig legitimatiebewijs. Let dus goed op dat je legitimatiebewijs niet verlopen is op de dag van het examen. De reservering bij het CBR regelen wij! Hier hoef jij je dus geen zorgen om te maken.

De aangegeven datum is een voorkeursdatum. Deze is niet direct definitief. Wij nemen zelf contact op voor een definitieve cursus en examen datum.

Ervaringen van onze cursisten

Op zoek naar een professionele theoriecursus? Lees ervaringen van onze cursisten.

Inschrijven