Haal je motor theorie in één dag!

Heb jij geen zin om urenlang te studeren voor je motortheorie? Wil je zo snel mogelijk jouw motortheorie op zak hebben? Dat is mogelijk!

Met de unieke lesmethode van motortheoriecursus.nl heb jij binnen één dag jouw papiertje op zak. Onze cursus motortheorie stoomt je onder begeleiding van professionele docenten volledig klaar voor het theorie-examen bij het CBR. Onze ervaren docenten leren jou alles wat jij moet weten. De theoriecursus is examengericht, dit wil zeggen dat jij de relevante theorie voor het examen leert. Aan de hand van handige ezelsbruggetjes onthoud je de stof goed. Ook leer je lastige vraagstellingen te ontcijferen zodat jij tijdens het examen niet in de stress schiet. Met alle relevante kennis in huis is het bijna onmogelijk om te zakken voor je theorie-examen!

Motor theoriecursus in 1 dag

Theorieles en CBR examen op dezelfde dag, dat kan bij motortheoriecursus.nl! 100% examengericht!

Inschrijven

Exclusief CBR-examen t.w.v. €41,-

1-daagse theoriecursus inclusief theorie-examen met 100% examengericht

In één dag geslaagd voor je motortheorie bij het CBR examencentrum

Om uiteindelijk je motorrijbewijs te krijgen moet je eerst slagen voor het theorie-examen motor bij het CBR. Het is belangrijk dat jij alle verkeersregels en –borden kent zodat jij én andere personen in het verkeer elkaar goed begrijpen. De hoeveelheid theorie kan nogal overdonderend zijn waardoor je al snel in de war kunt raken tijdens je theorie-examen. Bij motortheoriecursus.nl begrijpen wij dit en bieden jou daarom een 1-daagse theoriecursus aan waarin jij alle theorie binnen één dag onder de knie hebt. Op de dag van de theoriecursus heb jij ook het theorie-examen bij het CBR. Hier kun je jouw opgedane kennis direct toepassen!

Onze theoriecursus heeft als doel om jou in één keer te laten slagen voor het motortheorie-examen bij het CBR. Dus wil jij ook binnen één dag de theoriecursus halen? Kies dan voor de 1-daagse theoriecursus motor van motortheoriecursus.nl met 100% examengericht.

Inschrijven

Veelgestelde vragen

Antwoorden op veelvoorkomende vragen over de theoriecursus.

Wij starten om 7:00 ’s ochtends met de cursus. Gedurende de cursus zijn er korte pauzes. Na de theoriecursus vetrekken we rond 12:30 naar het CBR om daar vervolgens het theorie-examen af te nemen. Dit duurt ongeveer 30 tot 45 minuten. Hierna ben je klaar!

Je ontvangt van ons een bevestigingsmail van je aanmelding. In deze e-mail staat een link naar de lesstof die wij tijdens de cursus gaan behandelen. Door de lesstof vooraf door te nemen ben je optimaal voorbereid op de theoriecursus en het examen!

Natuurlijk! De theoriecursus is voor iedereen goed te volgen, dyslexie, ADHD, leerproblemen of niet. Onze professionele docenten zijn hierop ingespeeld en bieden extra begeleiding waar nodig.

Je moet minimaal 16 jaar oud zijn op het moment dat je het motortheorie examen wil afleggen.

Wanneer jij het theorie-examen wil afleggen moet je in het bezit zijn van een geldig legitimatiebewijs. Let dus goed op dat je legitimatiebewijs niet verlopen is op de dag van het examen. De reservering bij het CBR regelen wij! Hier hoef jij je dus geen zorgen om te maken.

De aangegeven datum is een voorkeursdatum. Deze is niet direct definitief. Wij nemen zelf contact op voor een definitieve cursus en examen datum.

Ervaringen van onze cursisten

Op zoek naar een professionele theoriecursus? Lees ervaringen van onze cursisten.

Inschrijven