Motor theoriecursus in Leusden

Motor theorie cursus en examen op dezelfde dag in Leusden

Exclusief CBR-examen t.w.v. €48,-

Plan je voorkeursdatum

Kies je cursus en meld je direct aan

Cursuslocatie

Helaas is er voor je selectie geen data beschikbaar.

Toon alle cursusdata

Motor theoriecursus in Leusden: voor wie direct wil slagen

Wil je je motortheorie halen, maar weet je niet goed waar te beginnen? Kies voor de beste start met een motor theoriecursus in Leusden bij Motortheoriecursus.nl. Wij leren je alles wat je moet weten in slechts 1 dag, terwijl je ook diezelfde dag nog examen doet. En met een 100% slagingskans weet je al helemáál zeker dat je bij ons goed zit.

Goede voorbereiding is halve werk

Veel mensen zien op tegen het theorie-examen. Dat kan doordat bepaalde verkeersregels toch nog niet helemaal duidelijk zijn, de vraagstelling van het CBR afwijkend is dan wat je had verwacht en/of faalangst parten speelt. Ga je voor een motor theoriecursus in Leusden dan rekenen we met deze punten in één keer af.

Wij zorgen ervoor dat je niet alleen goed voorbereid maar bovendien ook vol zelfvertrouwen op de CBR-locatie aankomt. Niet staat je dan nog in de weg om in één keer te slagen. Ook wanneer je dwars gezeten wordt door faalangst of dyslexie ben je bij ons aan het juiste adres.

Kun jij deze vragen beantwoorden?

Een vraag die tijdens de motor theoriecursus in Leusden voorbij kan komen, is bijvoorbeeld of je met het verlaten van een rotonde kruisende fietsers en voetgangers voor moet laten gaan. Andere vragen die we steevast behandelen zijn hoe het precies zit met wel of geen voorrang verlenen aan trams, of de weg vragen bij een blokmarkering is toegestaan en wat BRAVOK precies inhoudt.

Alle benodigde kennis wordt in slechts één ochtend met je gedeeld. Dat gebeurt op een klassikale manier, door de beste docenten. Zij leren je niet alleen wat je moet weten, maar leren je ook inzicht te krijgen in verkeerssituaties. Het gaat er immers niet alleen om dat je slaagt, want je veilig op de weg begeven en houden aan de wettelijke regels heeft de hoogste prioriteit.

Eenvoudig online opgeven voor motor theoriecursus in Leusden

Voor het best mogelijke resultaat hoef jij enkel te zorgen dat je uitgerust en op tijd verschijnt op onze motor theoriecursus in Leusden. Wij regelen verder alles, zelfs de lunch en het vervoer naar het examengebouw van het CBR.

Wil jij ook profiteren van zoveel aantrekkelijke voordelen? Dat kan! Geef je gelijk online op. Kies voor de dag die jou het beste past en de locatie van je voorkeur. Aangezien we werkzaam zijn door heel Nederland, zijn we altijd dichtbij.

Veelgestelde vragen

Antwoorden op veelvoorkomende vragen over de theoriecursus.

Wij starten om 7:00 ’s ochtends met de cursus. Gedurende de cursus zijn er korte pauzes. Na de theoriecursus vetrekken we rond 12:30 naar het CBR om daar vervolgens het theorie-examen af te nemen. Dit duurt ongeveer 30 tot 45 minuten. Hierna ben je klaar!

Je ontvangt van ons een bevestigingsmail van je aanmelding. In deze e-mail staat een link naar de lesstof die wij tijdens de cursus gaan behandelen. Door de lesstof vooraf door te nemen ben je optimaal voorbereid op de theoriecursus en het examen!

Natuurlijk! De theoriecursus is voor iedereen goed te volgen, dyslexie, ADHD, leerproblemen of niet. Onze professionele docenten zijn hierop ingespeeld en bieden extra begeleiding waar nodig.

Je moet minimaal 16 jaar oud zijn op het moment dat je het motortheorie examen wil afleggen.

Wanneer jij het theorie-examen wil afleggen moet je in het bezit zijn van een geldig legitimatiebewijs. Let dus goed op dat je legitimatiebewijs niet verlopen is op de dag van het examen. De reservering bij het CBR regelen wij! Hier hoef jij je dus geen zorgen om te maken.

De aangegeven datum is een voorkeursdatum. Deze is niet direct definitief. Wij nemen zelf contact op voor een definitieve cursus en examen datum.

Ervaringen van onze cursisten

Op zoek naar een professionele theoriecursus? Lees ervaringen van onze cursisten.

Inschrijven